up

Hotel App Dafni Plus-Leptokaria

OPIS VILE

Novosagrađen, moderan hotel-apartman u Leptokariji, 01. juna 2009. godine primio je prve goste. Jedan od najlepših objekata u Leptokariji. Nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji (ispod pruge), na oko 120m od plaže u mirnom delu Leptokarije i na nekoliko minuta hoda do centra grada. U svom sastavu ima 1/2, 1/3 i 1/4 studije.

Hotelski servis, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

SADRŽAJ HOTELA: dvorište, restoran, recepcija, lift, bežični internet, video nadzor, pristup za invalide, mogućnost parkiranja, tende na zapadnoj strani hotela na terasama koje su okrenute prema Olimpu.

SADRŽAJ STUDIJA: kuhinjski blok (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo, predviđeni broj ležaja, noćni stočić, orman, toaletni sto sa ogledalom, stočić za prtljag, TV, internet konekcija, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškiri, toalet papir, sapun.

                         CENA PO OSOBI ZA 10 NOĆENJA. KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA BESPLATNO.

DOPLATA ZA USLUGU ISHRANE:
Doplata za doručak 6 eur po osobi dnevno.
Doplata za doručak za decu do 6 godina 3 eur dnevno.
Doplata za polupansion za odrasle 12,5 eur dnevno.
Doplata za polupansion za decu do 6 godina 6,5 eur dnevno, za decu od 6 do 12 godina 11,5 eur dnevno.
Večera se služi u hotelu Dafni plus koji od hotela Olympos udaljen oko 70 m.

POPUSTI ZA DECU:
Dete do 6 godina na zajedničkom ležaju sa odraslom osobom besplatno.
Dvoje dece do 12 godina  mogu da koriste jedan zajednički ležaj.

DESTINACIJAMESTO
POLASKA
CENA POVRATNE KARTE
Odrasli / Deca (12 god.)
CENA KARTE U JEDNOM PRAVCU
Odrasli / Deca (12 god.)
Dopalata u
smenama sa *
LEPTOKARIJABeograd (stajališta
do Niša)55 € / 45 €40 € / 30 €10Niš (stajališta
do Bujanovca)45 € / 35 €35 € / 25 €/NAPOMENEDeca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedišteZa spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%Umanjenje za sopstveni prevoz u smenama sa * – 20 € po osobi

NAĈIN PLAĆANJA: Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA AD. BEOGRAD na dan uplate, u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska. Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama do 10.11.2015. god. deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno

Facebook
Twitter