up

Vila-Hotel-Lalaria-Skiatos

Idealna pozicija za najizbirljivije. Apart hotel Lalaria je udaljena samo 100m od dugačke i poznate plaže Megali Amos i 600m od grada Skiatosa. Neposredno do vile je i bus stanica odakle sa može otići do bilo koje poznate plaže na 14km dugačkoj obali Skijatosa. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket, a u plažnom delu se nalaze taverne i riblji restorani. Objekat preporučujemo parovima i gostima sa decom koji vole da posle dana provedenog na plaži ili kod bazena, veče provedu u vrevi živopisnog i kosmpolitskog grada Skijatosa.

Sadržaj: Apart hotel je moderna građevina, okružena velikim i lepo uređenim vrtom, kojim dominira sunčana terasa sa velikim bazenom, dečjim bazenom, ležaljkama i suncobranima i pool barom. Hotel rapolaže sa recepcijom sa sef boksovima, velikim lobijem sa kafeterijom, TV salonom, igraonicom, internet stolovima, snack barom i otvorenim restoranom, gde se služi doručak prema potrebi, a tokom dana i večeri prema želji roštilj, lagana hrana, kolači i sladoled. Hotel ima parking.

Studio 1/2: Prostrana soba sa dva ležaja i prema potrebi dodatnim pomoćnim ležajem. Kuhinja (moderan kuhinjski boks) je izdvojena od sobe i sadrži: frižider, šporet sa dve ringle, električni bokal, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), klima (uz doplatu), TV, telefon, fen, kupatilo, prostrani balkon za sedenje i obedovanje.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 3.900 rsd (dete 0-12g. – 2.900 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR
apartman / hotel usluga
MAJ
29
JUN
8
JUN
18
JUN
28
JUL
8
JUL
18
JUL
28
AVG
7
AVG
17
AVG
27
SEP
6
SEP
16
broj nocenja
10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
  SKIATOS – PLAŽA MEGALI AMMOS
CENE PO OSOBI U EUR  

LALARIA A kat.

hotel apartman sa bazenom
TV, internet, sef, klima (doplata)

studio 02 NA
89
109
189
259
299
349
369
349
299
259
179
139
treci pomocni ležaj
39
69
99
99
99
99
99
99
99
99
99
99
DOPLATA ZA PREVOZ – AUTOBUSOM/AVIONOM
PREVOZ – AUTOBUSOM
60 eur dete do 2g – besplatno
PREVOZ – AVIONOM
135 eur dete do 2g – besplatno

NA – najam apartmana; BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje) studio 02 – dvokrevetni studio; studio 02+1 – dvokrevetni studio sa pomoćnim ležajem; studio 03 – trokrevetni studio;

DINARSKI DEO ARANŽMANA: placaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznacen u tabeli.
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznacena je u tabeli u EUR (dinarsko placanje), pojedinacno za svaki termin, objekat i uslugu.
CENA BUS/AVIO PREVOZA: cena je po osobi. Naznacena je u tabeli u EUR (dinarsko placanje). Deca do 2 god. ne placaju prevoz i nemaju sedište.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio – čarter let na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd
 • usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
 • servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (Triglav osiguranje) na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
 • troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
 • aerodromsku taksu u Beogradu i na Skiatosu u iznosu od 38,30€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksa je podložna promeni.
 • YQ taksu – 10€ (taksa avio kompanije u slučaju poskupljenja goriva). Taksa je podložna promeni. Taksu ne plaćaju deca do 2 god.
 • CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:
  • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Volos – Beograd sa pratiocem grupe. U Volosu se napušta autobus, putnici unose prtljag na trajekt ili brod za Skiatos, odlažu ih u za to obezbeđeni prostor, a po dolasku na Skijatos, iznose ih u prevozno sredstvo koje vrši transfer luka – vila/hotel – luka.
  • usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija u izabranom terminu prema tabeli
  • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

  CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • troškove prevoza trajektom Volos – Skijatos – Volos (vožnja traje oko 2,5h) i troškove transfera na ostrvu. Trajekt i transfer se posebno plaćaju vodiču u luci po cenovniku brodske kompanije i lokalnog partnera na ostrvu u iznosu od 23€ po osobi u jednom pravcu, za decu od 5-10 godina – 11,5€, cena je podložna promeni.
  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (Triglav osiguranje) na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
Facebook
Google+
http://www.skytravel.rs/tour/vila-hotel-lalaria-skiatos">
Twitter