up

Vila-Karafelas-Skiatos

Lokacija: Hotel sa studijima, ima centralnu lokaciju u mirnom delu glavnog grada Skiatosa. Moderna građevina, odličnog arhitektonskog rešenja, uklopoljenog u karkaterstični ambijent ovog mediteranskog, koloritnog i kosmopolitskog grada. Udaljena je samo 100 m od centra mesta sa živopisnom promenadom sa brojnim restoranima i tavernama, brojnim prodavnicama i mestima za zabavu. Hotel, i ako smešten u gradu, udaljen je samo 350m od dugačke i poznate plaže Megali Amos. Neposredno do hotela je i bus stanica odlično organizovanog lokalnog saobraćaja, odakle sa može otići do bilo koje poznate plaže na 14km dugačkoj obali Skijatosa. Pored hotela se nalaze supermarketi i raznovrsne prodavnice. Objekat preporučujemo parovima koji vole da posle dana provedenog na plaži, veče provedu u vrevi živopisnog glavnog grada Skijatosa. Hotel ima bar, sopstveni vrt u atrijumu hotela sa negovanom travom i mediteranskim rastinjem, wi-fi internet – dostupan na recepciji. U hotelu se nudi i doručak uz doplatu na recepciji.
Studio 02: prostrana soba sa dva ležaja, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, kupatilo, balkon za sedenje i obedovanje.
Studio 03: prostrana soba sa jednim širokim (francuskim) ležajem i jednim standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, kupatilo, balkon.
Klima uključena u cenu.

SKIATOS – GRAD – PLAŽA MEGALI AMMOS
CENE PO OSOBI U EUR  

KARAFELAS B kat.

hotel apartman
TV, wi-fi, klima (ukljuceno)

studio 02 NA
69
99
139
179
199
249
269
249
199
179
139
99
BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE OD 0-18g. I KORISTI TRECI STANDARDNI LEŽAJ
studio 03 NA
39
69
109
149
169
219
239
219
169
149
109
69
doplata (opciono): dorucak – 5€ dnevno, odrasli i deca od 2-12g. Placanje na recepciji
DOPLATA ZA PREVOZ – AUTOBUSOM/AVIONOM
PREVOZ – AUTOBUSOM
60 eur dete do 2g – besplatno
PREVOZ – AVIONOM
135 eur dete do 2g – besplatno

AVIO PREVOZ (poseban carter let) BEOGRAD • SKIATOS • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tacno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu (10 nocenja), u objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Skiatosa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Doplata za dodatni prevoz do/od aerodroma, po osobi: Novi Sad i Zrenjanin – 2.000 rsd., Subotica, Sombor i Kikinda – 3.000 rsd., Šabac i Valjevo – 2.500 rsd. Popust za decu od 2-12g. – 50%. Vreme i mesto polaska je odredeno za svaki grad posebno i zapocinje 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

  • avio – carter let na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd
  • usluge smeštaja (10 nocenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
  • servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • troškove medunarodnog zdravstvenog osiguranja (Triglav osiguranje) na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobicete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodicno).
  • troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne placaju deca od 0-2 god.).
  • aerodromsku taksu u Beogradu i na Skiatosu u iznosu od 38,30€ (ne placaju deca od 0-2 god.). Placanje u agenciji. Taksa je podložna promeni.
  • YQ taksu – dodatnu kalkulativnu kompanijsku taksu (u slucaju poskupljenja goriva) u iznosu do 10€. Taksu odreduje charter prevoznik Air Serbia. Obracun i naplata YQ takse se vrši 10 dana pre putovanja. Taksu ne placaju deca do 2 god.
Facebook
Google+
http://www.skytravel.rs/tour/vila-karafelas-skiatos">
Twitter