up

Vila Vergina -Skala Potamia

Skala Potamija – mesto na istočnoj strani ostrva, udaljena od Limenasa oko 14 km i 2 km od Golden Biča. Poznata po veoma dugačkoj peščanoj plaži koja je spaja sa susednim mestom, Skalom Panagijom kao i bogatim sadržajem vanpansionskih aktivnosti i usluga koje obogaćuju boravak u ovom mestu. Posebna karakteristika Skale Potamije jeste obilje visokog mediteranskog rastinja, kedrova, borova, hrastova, ali i maslinovih stabala koji zajedno sa morskim vazduhom poboljšavaju funkciju disajnih organa i povoljno utiču kako na zdrave osobe tako i na one kojima je neophodan čist vazduh kako bi poboljšali zdravstveno stanje organizma.

Vila Vergina – nalazi se u mirnijem delu Skale Potamije, 150 metara od plaže i oko 300 metara od centralne raskrsnice. Supermarketi, pekare, taverne i restorani su u blizini. Vila raspolaže studijima za dve, tri i četiri osobe. Svaki studio raspolaže sa kupatilom, čajnom kuhinjom, TV prijemnikom i klima-uređajem. Korišćenje klima-uređaja nije uključeno u cenu i iznosi 5 evra po danu.

VILA VERGINA 10 DANA

VILA VERGINA 15 DANA

Sve cene su izražene u evrima i obuhvataju najam studija za izabrani period. Jedno dete do 12 godina ne plaća smeštaj ukoliko koristi ležaj sa roditeljima.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Mesto
polaska
Vreme
Odrasla
osoba
Deca do
12 godina
Jedan
pravac
Novi Sad
Parking hotela Sajam
14:00h
€85
€75
€75
Beograd
Parking u bloku 42, na Novom Beogradu preko
puta Otvorenog Tržnog Centa – Buvljak, ugao
ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe
16:00h
€70
€60
€60
Niš
Benzinska pumpa preko puta Hotela Nais
19:00h
€65
€55
€55

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa u popodnevnim satima. Tačna vremena polaska su podložna promenama. Putnik je dužan da se informiše o mestu i vremenu polaska u agenciji, jedan dan pred put. 
– moguće je priključenje putnika ispred svih motela na auto-putu Beograd-Niš-Skoplje,
– u cenu prevoza za Tasos karta za trajekt nije uračunata (plaća se vodiču u autobusu), po ugovorenoj ceni iz ugovora i cenovnika Organizatora.
Prevoz se vrši autobusima turističke klase koji raspolažu klima uređajem, TV-om i HI-FI opremom.
 Organizator zadržava pravo promene vremena polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dva dana pred polazak,
– raspored sedenja pravi Organizator, shodno datumu prijave, osim u izuzetnim slučajevima. Količina prtljaga nije limitirana, ali je poželjno da ne prelazi dva komada po osobi. Autobus po dolasku u letovalište zaustavlja se najbliže moguće do smeštajnih objekata,
– pauze se prave prema unapred utvrđenom tajmingu i mestu. Na granici nije dozvoljeno napuštanje autobusa, osim po zahtevu granične službe.

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ:

Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom na ostrvo, ne dočekuje putnike u luci radi smeštanja u ugovorene vile i hotele. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu ugovorenu vilu ili hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom). Predstavnik agencije, na dan smene iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da smešta navedene putnike: doček nove i ispraćaj stare grupe ili se predstavnik ne nalazi u blizini luke.

 

cene karata Iz Limenasa sa Tasosa – Iz Keramotija Iz Prinosa-Iz Kavale
ODRASLE OSOBE 3.50 € 5.00 €
DECA (5-10 godina) –50% 1.50 € 2.50 €
PUTNIČKA KOLA DO 4,25m 16.00 € 19.00 €
PUTNIČKA KOLA PREKO 4,25m 20.00 € 24.00 €

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

  •  1. dan: Novi Sad / Beograd – sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Polazak autobusa je jedan dan ranije u odnosu na datume iz tabele,
  • 2.-10.(15.). dan: Tasos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
  • 11.(16.) dan: Tasos – izlazak iz apartmana u 09h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  • 12.(17.) dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.
  • U cenu aranžmana su uračunate usluge pratioca grupe i smeštaj u izabranim objektima na bazi 10 ili 15 noćenja, usluge predstavnika agencije kao i troškovi organizacije puta.
  • U cenu aranžmana nije uračunat prevoz, zdravstveno putno osiguranje, fakultativni izleti i ostali nepomenuti troškovi.

Za goste koji na odmor odlaze sopstvenim prevozom, početaki i kraj aranžmana jesu termini iz tabele

OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE:

Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima putno osiguranje za putovanje u zemlje Šengenskog sporazuma. Polise se mogu uplatiti kako kod organizatora putovanja tako i kod agencija posrednika (Subagenata)